Mówi się, że najciekawsze są spontaniczne akcje – tak właśnie było tym razem. Nie jest to ani webinarium, ani też podcast, a jednak bardzo ciekawe spotkanie. Bo jak spotkanie może nie być wartościowe, kiedy po drugiej stronie stolika siedzi bogaty w doświadczenie, pasjonat – Irek, który jest managerem dwóch restauracji
w Koszalinie. W tej branży zdobywał doświadczenie, które dzisiaj pozwala mu sprawnie zarządzać gastronomią w pandemii. Skąd w Irku zrodziło się zamiłowanie do pracy w sektorze gastronomicznym? Jak sam mówi, zawsze marzył, żeby zostać kelnerem. Słysząc takie słowa, trudno się nie zgodzić – to człowiek z pasją i zamiłowaniem do swojej pracy!
Tym razem w krótkim, chociaż niezwykle intrygującym wywiadzie rozmawialiśmy o tym, jak skutecznie prowadzić lokal gastronomiczny. Jak stawić czoło pandemii i utrzymać, a może nawet rozwijać biznes gastronomiczny. Czy pasja do tego co się robi pomaga w prowadzeniu biznesu? Jakie są trudności w prowadzeniu gastronomii oraz w jaki sposób można stawić im czoła? To wszystko znajdziecie w tym niezwykle inspirującym
materiale!